particulier

bedrijf

investeerder

Renoveren of verbouwen met vertrouwen

U vond het perfecte pand voor uw gezin, bedrijf of investeringsproject? Maar een renovatie moet het volledig aan uw wensen laten voldoen? Speel dan op zeker en neem een bouwcoördinator onder de arm met de juiste ervaring en knowhow: ARODAN Bouwcoördinatie. Wij garanderen u een slimme, snelle en kwalitatief hoogstaande uitvoering: binnen budget en zonder zorgen.

 U bouwt sneller
Wij luisteren aandachtig naar uw woonwensen, zodat uw verbouwing doordacht én slim gebeurt. Want het eindresultaat moet werken voor uw gezin of bedrijf.

 Verbouwen binnen budget
Wij garanderen correcte prijsafspraken met uw aannemers, want wij werken 100% onafhankelijk. Bovendien bewaken wij uw budget als een goede huisvader, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

 Renoveren = problemen oplossen
Elk renovatieproject heeft zijn onverwachte problemen. Maar wees gerust: wij lossen die snel en efficiënt op, zonder een gat te slaan in het budget.

 Strakke planning
Een renovatie plannen is moeilijker dan een nieuwbouw: onvoorziene problemen gooien vaak roet in het eten en dan draait de planning in de soep. Dankzij de flexibiliteit van ARODAN zit uw verbouwing snel weer op schema.

 Stipte oplevering
Een snelle oplevering primeert in onze planning. Want waarom zou u 8 weken wachten op uw badkamer als die al in 2 of 3 weken klaar kan zijn?

 Kwaliteit staat voorop
U verdient alleen het beste voor uw geld. En dankzij ARODAN krijgt u ook de kwaliteit die u verdient. Want wij garanderen de beste afwerkingsgraad voor uw budget.

 

 

U kiest uw betrokkenheid

 • Wilt u zelf de handen uit de mouwen steken? 
 • Volgt u de werken graag vanop afstand, via regelmatige updates? 
 • Droomt u ervan om sleutel-op-de-deur te verbouwen?

Dat kan allemaal met uw bouwcoördinator renovatie ARODAN. U kiest zelf hoe betrokken u bent bij uw renovatieproject. Eén ding is zeker: wij zorgen voor een strikte planning, vlekkeloze opvolging en stipte oplevering.

Bouw op onze expertise en advies

Renovatieplannen?

Maak nu een vrijblijvende afspraak met Tom Ghyselen, uw bouwcoördinator van de Kust tot Kortrijk en van Brugge tot Gent.

 

Project in de kijker

 • Renovatie leefruimte en keuken

  Renovatie leefruimte en keuken

  Deze woning kreeg een facelift en is omgevormd tot een strakke en eigentijdse leefwoning.

  Open project

 • Renovatie maalderij

  Renovatie maalderij

  Van een oude maalderij een moderne, hedendaagse woning maken… een niet alledaags project!

  Open project