Arodan in de pers

Kei van een starter

De wedstrijd Kei van een ondernemer is de voorbije weken regelmatig in de pers gekomen. Als winnaar van ‘Kei van een starter’ delen we graag de artikels met jullie.

Continue Reading

Arodan: ‘Kei van een starter’ 2017

Kei van een starter 2017

Details

Op 7 september werden we bekroond tot ‘Kei van een starter’. Eén van de vijf categorieën in de wedstrijd ‘Kei van een ondernemer’, georganiseerd door de Stedelijke Raad voor Lokale Economie.

Continue Reading

Publireportage februari 2017

Publireportage februari 2017Februari is de bouw- en verbouwmaand bij uitstek. Ook deze maand vindt u een publireportage over Arodan bvba, uw bouwcoördinator voor de Westhoek in de Blits Bekijk deze hier en hier.

Wat kost een bouwcoördinator

Wat kost een bouwcoordinatorARODAN in de nationale pers: Het gekende bouwforum LIVIOS wou ons interviewen om hun lezers meer duidelijkheid te brengen omtrent de taken en voordelen van een bouwcoördinator.

Lees meer via deze link.

Villa koksijde: laatste rechte lijn

Verbouwing villaMomenteel bezig met plaatsen poort, buitenschrijnwerk, gevelafwerking, schilderwerken buiten, wandtegels, beglazing, meubilair, ... Kortom te weinig plaats voor alle werfwagens!!!  Via onze realisatie-pagina vind je foto's van deze werken.

Oplevering voorzien begin november, we blijven op schema om deze totaalrenovatie in amper 6 maanden te klaren!

Dank aan de klant en de vele aannemers.

 

Arodan Bouwcoordinatie BVBA

Tom Ghyselen
Liesbeth Gesquiere

Provenseweg 3
B - 8970 Poperinge

+32 468 23 21 50

info@arodan.be