particulier

bedrijf

investeerder

Beter bouwen binnen uw budget

Bouwplannen voor uw gezin, uw bedrijf of als investeringsproject?

Neem geen risico! Ga in zee met ARODAN Bouwcoördinatie om alles in goede banen te leiden. Wij luisteren, begeleiden en helpen u op elk vlak: conceptueel en budgettair, planmatig en bouwtechnisch, ...

Het resultaat? Geen zorgen, geen vertragingen en geen extra kosten! Bouwen met ARODAN Bouwcoördinatie loont en betaalt zichzelf terug:

 U bouwt sneller
Wij volgen uw bouwproject van a tot z en hanteren daarbij een strikte planning. Uw bouwplannen verlopen precies volgens schema en u kunt rekenen op een stipte oplevering.

 U blijft binnen uw budget
Met ARODAN Bouwcoördinatie betaalt u geen cent teveel en weet u precies waar u staat. U bepaalt uw budget en wij bewaken uw facturen als een goede huisvader. Zodat u precies weet waar u staat.

 Flexibiliteit troef
Uw bouwproject is uniek en u verdient alleen het beste. Daarom werken wij niet met standaardmaterialen en -oplossingen. Zo behoudt u maximale keuzevrijheid.

 Kwaliteit staat centraal
Elk bouwproject is 100% maatwerk en wij streven naar de beste kwaliteit binnen uw budget. Daardoor lost de afwerkingsgraad niet alleen uw verwachtingen in, hij overstijgt ze.

U kiest uw betrokkenheid

 • Wilt u zelf de handen uit de mouwen steken? 
 • Volgt u de werken graag vanop afstand, via regelmatige updates? 
 • Droomt u ervan om sleutel-op-de-deur te bouwen?

Dat kan allemaal met uw bouwcoördinator nieuwbouw ARODAN. U kiest zelf hoe betrokken u bent bij uw bouwproject. Eén ding is zeker: wij zorgen voor een strikte planning, vlekkeloze opvolging en stipte oplevering.

Bouw op onze expertise en advies

Bouwplannen?

Maak nu een vrijblijvende afspraak met Tom Ghyselen, uw bouwcoördinator van de Kust tot Kortrijk en van Brugge tot Gent.

 

Project in de kijker

 • Renovatie leefruimte en keuken

  Renovatie leefruimte en keuken

  Deze woning kreeg een facelift en is omgevormd tot een strakke en eigentijdse leefwoning.

  Open project

 • Renovatie maalderij

  Renovatie maalderij

  Van een oude maalderij een moderne, hedendaagse woning maken… een niet alledaags project!

  Open project